پزشکیان در دیدار وزیر خارجه عراق: برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم پزشکیان: تسریع در حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی، ضروری است قالیباف: طوفان‌الأقصی راهبرد خاورمیانه جدید را شکست داد پزشکیان: نهاد مالی شانگهای پشتوانه‌ای موثر برای پیشبرد برنامه‌های مشترک اعضا فراهم می‌آورد پزشکیان: امیدوارم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا به توافقی عادلانه بیانجامد لایحه مربوط به تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح شد/ ابلاغ منوط به تایید مجمع تشخیص تصویب لایحه مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه در کمیسیون امنیت ملی مجلس سخنگوی دولت: واگذاری اختیارات به استانداران در حال بررسی است عارف: داوطلب تحریم نیستیم ولی در مقابل تحریم‌های ظالمانه می‌ایستیم پزشکیان: بی تردید مدیریت کشور بدون اطلاعات، موجب سرگردانی و عقب ماندگی است پزشکیان میزبان جلسه سران قوا بود پزشکیان: ترامپ هنوز مردم ایران را نشناخته است / ما خواهان جنگ نیستیم بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد

مجلس بر روند مذاکرات برجامی نظارت دارد

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس گفت: مجلس بر اساس وظیفه ذاتی خود بر روند مذاکرات برجامی نظارت دارد و گزارشات دوره‌ای را از وزیر امور خارجه و تیم مذاکره کننده دریافت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 14
کد خبر: ۱۱۷۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات برجامی بین ایران و طرف‌های غربی، گفت: اخیراً وزیر امور خارجه با حضور در کمیسیون توضیحاتی را درباره روند مذاکرات به نمایندگان ارائه کرد.

وی با بیان اینکه درباره مذاکرات برجامی در سطوح کلان ملی تصمیم‌گیری می‌شود، ادامه داد: مجلس نیز بر اساس وظیفه ذاتی خود بر روند مذاکرات نظارت دارد و گزارشات دوره‌ای را از وزیر امور خارجه و تیم مذاکره کننده دریافت می‌کند.

نماینده اصفهان در مجلس با تاکید براینکه قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها یکی از مبانی اساسی در مذاکرات است و در جریان صیانت از حقوق ملت ایران مورد توجه قرار می گیرد، اضافه کرد: در جلسه‌ای که با وزیر امور خارجه داشتیم نمایندگان مجلس بر اجرای  این قانون و همچنین لغو تحریم‌ها تاکید داشتند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه نمایندگان به دنبال احقاق حقوق ملت ایران در برجام هستند، اظهار کرد: هرگونه مذاکره‌ای که انجام می‌شود باید به انتفاع مردم ایران از حقوق قانونی خود منجر شود.

مقتدایی تصریح کرد: مجلس علاوه بر اینکه لغو تحریم‌ها را دنبال می‌کند به دنبال خنثی‌سازی تحریم‌ها در بودجه سالیانه و برنامه هفتم توسعه است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار